Slik lager du ditt kart

MapItEasy gjør det enkelt for deg. Velg «DESIGN KART» i den blå firkanten øverst i venstre hjørne på siden. Du kommer da inn til steg 1 i ditt kartdesign. Her får du mulighet til å velge veggkart eller turkart, hvilken farge det skal ha og hvilket område du ønsker et kart over.

Trykk deg videre til neste steg. Her kan du skrive inn en unik tittel på kartet. Du kan tegne inn områder eller ruter for turer. Her har du også et par andre spennende funksjonaliteter. Test de ut!

Når du har tilpasset kartet slik at det er slik du vil ha det, er det bare å klikke videre til neste steg. Her fyller du inn leveringsadresse og betalingsinformasjon.
Bestill kartet og du får det rett hjem i postkassa.

Enkelt og greit!

Benytt gjerne kontaktskjemaet om det skulle være noe du lurer på.

Litt om de to karttypene:

Veggkart
Dette valget gjør at du får et kart som er perfekt for å henge på veggen. Det leveres på en flott papirtype, og sammenrullet slik at du ikke får brettelinjer på kartet. Hva med et kart med din favorittby sentrert i kartet? Den faktiske størrelsen på kartet er 50×70 cm (stående) som er en størrelse som gjør det enkelt å finne en passende ramme. Et pent innrammet kart gjør seg f.eks på hytteveggen. Perfekt for å planlegge nye turer (eller skryte av tidligere eventyr).

Turkart
Velger du «Turkart» vil du få et kart som er perfekt for utendørs bruk. Når du bestiller et kart vil det trykkes på et værbestandig materiale og brettes i et format som gjør at det enkelt kan tas med på tur. Kartet har størrelsen 25×14 cm når det er brettet, og 50×70 cm fullt utbrettet. Størrelsen er noe mindre enn andre konvensjonelle kart, det gjør det enklere å håndtere ute i skog og mark. Det er trykket på begge sider noe som gjør at plassen på papiret utnyttes. Siden du velger området selv slipper du å kjøpe flere kart for de fleste turer, og kartet kan derfor også ha et hendigere format.