Om våre veggkart

Etter at du bestilt kartet sendes det til trykk hos vår samarbeidspartner. Alle våre kart produseres nå i Norge.

Størrelser:

Det fysiske målene på kartet blir 70×50 cm. Dette er tilpasset den vanligste standardstørrelse på rammer. Etterhvert håper vi på å kunne tilby flere størrelser. Gi oss beskjed dersom det er noe du ser etter!

Materiale:

Kartet blir trykket på et materiale som er noe stivt og matt. Dette gir det en fin følelse samtidig som det ser bra ut uavhengig av om du rammer det inn eller henger det direkte på veggen.

Oppløsning:

På eksisterende versjon av nettsiden er det kun mulig med 1:50 000 oppløsning på kartene. Det gjør at du kan få med et område på 20 x 15 mil. Vi har kjempelyst å tilby flere muligheter, gi tilbakemelding om dette er noe du ser etter!

Designvalg:

Nettsiden er i dag balansert mellom så mange valg som mulig samtidig som den skal være enkel og intuitiv å benytte. Derfor er ikke alle valgmuligheter som man kan tenke seg inkludert. Hvis du finner ut at du savner noen funksjoner, send oss gjerne en melding i kontaktskjemaet noterer vi oss disse for fremtiden . Disse valg er de du kan gjøre per idag:

  • Navn: Du kan gi kartet et navn/overskrift.
  • Tegnforklaring av/på: Beskrivelse av de ulike elementene i kartet.
  • Rutenett av/på: Et valg som gir kartet et uttrykk etter ditt ønske.
  • Farge: Du kan velge mellom sort/hvitt eller farge (navigasjonsvennlig).
  • Område: Du kan markere et område med tegneverktøyet. Området får da en gjennomsiktelig oransje tone med tydelig kant.
  • Linje: Du kan markere en linje eller en serie med linjer for å markere stier, ruter, grenser eller annet.
  • Infomarkører: Du kan legge til punkter i kartet samt en forklaring på hva punktet innebærer. Punktet får et tall som refereres til i det ene hjørnet på kartet og der dukker din egen forklaring opp.

Design din kart eller les mer i vår FAQ