Om oss

MapItEasy ble stiftet i 2016 av to friluftsinteresserte unge menn. De var ikke fornøyde med mulighetene til å finne turkart som passet til turene de skulle ut på. De store kartleverandørene hadde valgt område for kjøperen, noe som gjør at det blir upraktisk og dyrt hvis man skal på tur i områder som ligger i ytterkanten av kartet. Gründerne opplevde dette for flere av turene de skulle på, og de måtte handle to, tre, til og med fire kart for å gå på korte enkle turer. Dette bestemte de seg for å gjøre noe med. De ville utvikle en nettløsning hvor kunden selv kan velge område for kartet. De ville også at man skulle kunne tegne inn tur-ruter, legge til tekst og merke områder slik at man kunne få sitt helt egendesignede kart.

Etter en lang søknadsprosess fikk de noe tilskudd fra Innovasjon Norge. De investerte egne midler og satte i gang. De to jobbet både dag og natt, parallelt med familieliv og andre jobber. Det å være gründer på deltid er ingen spøk. De trodde likevel sterkt på ideen og at det å gjøre det enkelt å kjøpe et kart som er tilpasset kundens eget behov, kunne gjøre at flere kom seg ut på tur for å nyte naturen.

De to gründerne brenner for kart og friluftsliv, og mulighet for å bestille flotte kundedesignede veggkart ble integrert i løsningen. Perfekt f.eks. for hytteeiere som ønsker seg et kart med hytta sentrert i kartet.

Fokus på enkelhet gjaldt i alle ledd og resultatet ble en enkel nettløsning med mulighet for bestilling av funksjonelle og flotte kart som kommer direkte til din postkasse.

Velkommen til mapiteasy.no