3 tips – Hvordan få påskeminnene til å vare evig?

Hyttekart_eksempel_mini

Påsken er tiden for flotte opplevelser med familie og venner i den varme påskesola. Men hvordan huske når og hvor de hyggeligste stundene var? Det finnes noen hjelpemidler som egner seg godt til nettopp dette formålet.

1. Den klassiske hytteboka

Hyttebok er kanskje den mest vanlige formen for lagring av minner fra påske og andre Det er hyggelig å bla i side på side med minner fra mange år tilbake. Dette er nok også en mye brukt metode i hytter over hele landet.

2. Digital hyttebok

I den digitale tidsalder finnes muligheter for digital lagring av minner i bøtter og spann. Du kan lagre bilder, skrive memoarer, bli automatisk varslet om minner på din telefon osv. osv. Det finnes også flere plattformer eller apper som egner seg brukt som «digital hyttebok». Hvis du er av den litt med digitale typen og ønsker anledning til å søke i minner i tekst- eller bildeform, er dette veien å gå.

3. Veggkart

Hvis du ønsker at minnene dine skal være ekstremt lett tilgjengelige bør de henges på veggen! Et kart det du markerer dine viktigste minner i, eller bare et kart over ditt påskefjell kan bringe frem minner fra flere år tilbake. Dette blir svært visuelt og du får en helt unik veggpryd som ingen andre har maken til.

Nysgjerrig på veggkart? Sjekk ut mapiteasy.no

Ha en fortsatt fortreffelig påske!

MapItEasy-bryllup i den svenske fjellheimen

Det er en stor glede å få lov til å meddele at den første i rekken av to MapItEasy-bryllup er gjennomført. Bryllupet fant sted i den svenske fjellheimen med utsikt over til det vakre fjellområdet «Sylan» i Trøndelag.

Vielsen fant sted ute og de fleste gjestene var svette etter skiturer av ymse slag. Dette var selvfølgelig det friluftsinteresserte brudeparets ønske. Dette satte en fantastisk stemning.

Vi i MapItEasy ble så imponert over den flotte naturen rundt Storulvån fjellstasjon at vi ønsker å anbefale området til alle som er interessert i friluftsliv.

Den nydelige utsikten inn til Sylan på norsk side av grensa, gjorde at vi ble inspirert til å legge opp til en sommertur til dette området.

Her finner du et kart over det flotte området Sylan: https://mapiteasy.no/#share/EzZvuReJ

Når kommer våren?

Fjell og skog

Vinteren har vært flott! Masse snø, godt skiføre, tykk is, godt isfiske, og mange uforglemmelige oppleveleser i det fri. Vi ønsker oss flere slike vintre. Samtidig må vi innrømme at vi i MapItEasy gleder oss til våren. Da starter tiden med en ny type friluftsliv, nemlig det friluftslivet som ikke krever flere lag med ull- og dunklær. Vi er klare for litt snøsmelting nå og klare for de flotte vår og sommerturene. Noe av det som er gøy med vår nye turkart, er at det er nesten helt vanntett. Det er laget av et materiale som tilsvarer det tømmerstokker blir merket med i skogen i forbindelse med hogst. Det sier seg selv at dette er solid og svært værbestandig. Kjøp et turkart å test selv i sommer. Sommeren er her før du aner det! Vi gleder oss 🙂

Første blogginnlegg

Den siste tiden har vi arbeidet hardt med flere av løsningene våre. Vi har byttet trykkeri, og arbeidet med kartstørrelsene og materialvalg. Det er med stor glede vi kan informere om at turkartene har blitt enda mer værbestandige, og veggkartene har fått et mer solid materiale. Kvaliteten på trykket heves også for begge karttyper. De nye løsningene slippes live på nettsiden fra fredag 26.01.2018. Vi gleder oss til å tilby en forbedret tjeneste og forbedrede produkter.