Lag ditt eget veggkart

Kart er vakkert! Hvis man syns det er trist at en så vakker ting bare ligger i sekken og får høyst begrenset tid i solens skinn (eller i regnet) kan man jo henge opp kartet på veggen. Derfor er vi glade for å kunne tilby en tjeneste der du kan designe ditt eget veggkart som kan pryde veggen din vegg. Ved å velge «veggkart» i vår tjeneste får du levert et kart som er trykket på en side (ikke dobbeltsidig) og på et materiale som egner seg for å henge opp på veggen.

Nå er jo kart ikke bare vakre å se på, de er også svært praktiske og da spesielt når man skal på eventyr i naturen. Derfor syns vi det er ekstra fint at du, med vår tjeneste, selv kan velge om du ønsker å fokusere på å få det vakkert og passe til ditt øvrige interiør, om det skal være praktisk orientert eller om du skal lage din egen mellomløsning.

Kort fortalt om veggkartene:

  • Oppløsning 1:50 000
  • Størrelse 70×50 cm
  • Trykket på et matt, tykkere papir
  • Valgfritt område på 35×25 km
  • En rekke muligheter for å gi kartet din egen touch.
  • Mer info her:  Om veggkartene

Vårt mål er at veggkart fra MapItEasy.no skal gjøre hyttelivet enda enklere og koseligere da dere slipper å krangle om hvilken fjelltopp som ligger nærmest hytta eller hva sjøen ved «veis ende» egentlig heter, samtidig som hytteturens aktiviteter enklere kan planlegges. Det lager ro hyttekos på riktig og gir artige opplevelser!

Lag ett veggkart nå!

Inspirasjon:

Ved hjelp av designmulighetene i vår tjeneste har du mulighet til å lage en unik plakat, med kart over et område som betyr mye for deg. Vi tror at uansett om kartet skal henge på hytteveggen i familiehytten, i stuen i Oslo-leiligheten eller i utleiehytten i Trysil kan du med vår tjeneste få til et fint og praktisk kart. For å vise mulighetene har vi lagd noen eksempler på hvordan ulike valg egner seg til ulike situasjoner.

Klikk på de ulike bildene for å se eksempelkart som du kan ta utgangspunkt i eller bare få inspirasjon ifra:

Lofoten Hytta på Hafjell Hytteutleiere
Lofoten gir et flott kart. Her i sort-hvitt med rutenett og uten tegnforklaring. Kart med Hafjell sentrert. Enkelt for hytteeiere i området å gå inn å markere hytta si. Ingen markeringer i linken. Ikke rutenett og tegnforklaring. Kart sentrert for aktiviteter runt Sommarøy (Troms). Markeringer for ulike fiskeplasser, severdigheter og annet nyttig for gjester til fiskecampet.

Hva våre kunder mener:

«Utrolig smart løsning. Jeg kan få hytta mi midt i et kart. Det passer perfekt på hytteveggen»

«Et sort-hvitt kart over min favorittby ble er pent på stueveggen. Gøy å vite at jeg har laget kartet selv og ingen har helt likt»

«Trivelig å få et kart i posten som jeg har designet helt selv, det blir en fin veggpryd. Utrolig enkelt å lage var det også»

Tilbehør:

Hvis man ønsker å ramme inn sitt kart finner man rimelige rammer med standardmål 50×70 cm finner man blant annet på IKEA, men best resultat får man selvfølgelig ved å gå til lokale rammeverkstedet.

Det finnes en rekke andre løsninger for å få opp kartet/plakaten på veggen. Her er en lur variant fra Lagerhaus