Lag ditt eget turkart

Vi i MapItEasy elsker friluftsliv og vi elsker kart! Når man skal ut å oppleve naturen er et kart ikke bare startpunktet for planleggingen, men også en like god venn under eventyret, og et godt minne etterpå. Derfor er vi glade for å kunne tilby en tjeneste som forbedrer opplevelsen i alle faser av din tur:

Planlegging       ->    Markere alt av interesse for turen

På turen              ->    Et praktisk format som tåler vær og slit

Som et minne   ->    Et helt unikt kart vil alltid minne om eventyret

Du velger selv område, innhold og utseende, en kartrevolusjon helt enkelt!

Synes du det er vanskelig å finne et bra turkart som passer for din tur? Her kan du lage ditt kart nøyaktig slik du ønsker det. Område velger du enkelt. Du kan tegne tur-ruter, markere områder, punkter og mye mer. Turplanlegging blir en lek, og du får det ferdige kartet hjem i posten.

Kort fortalt om kartet:

  • Oppløsning 1:50 000
  • Størrelse 70×50 cm
  • Meget slitesterkt og værbestandig materiale
  • Trykk på begge sider
  • Valgfritt område på 70×25 km
  • En rekke muligheter for å gi kartet din egen touch.
  • Mer info her: «Om turkartene«

Trykk her for å komme igang med å lage et kart:

Lag et kart nå!

Inspirasjon:

Noen skal fiske andre sykle, vandre eller jakte. Du kan få det perfekte kartet for ditt formål. Her finner du noen eksempler og inspirasjon på kart som er laget for de ulike formålene. Klikk på bildene så kommer du til  kartet og kan fortsette å redigere det eller kun bruke det som inspirasjon til hvordan DU kan tilpasse ditt eget kart:

Et kart for hele turen Et kart over jaktterrenget kan spare mye tid og gi bedre fangst.
Enkelt kart med inntegnet rute over Besseggen Et turkart med noen jaktområder, poster og hytter markert.
Et kart med gode fiskevann er gull vert! Kart for turen på sjøen
Noen (6 stk.) flotte og relativt lett tilgjengelige fiskevann like vest for Lillehammer er markert. Dekker kysten et stykke sør til et stykke nord om Bodø og er god om man tar båtturer ut ifra Bodø til for eksempel Saltstraumen eller Valvika.

Omtaler

«Turkartene har så fint format. Jeg trenger ikke å ta med meg flere store uhåndterlige kart for en liten tur. Med MapItEasy sine kart velger du jo område selv og får alt på samme kart»

«For slike som oss som leier ut jaktområder, er det spesielt bra at vi kan markere våre jaktområde og dele ut kartene til våre jegere.»

«Jeg liker så godt at jeg kan lage et kart og sende linken til turkompisene mine. Dermed kan hele gruppa bestille samme kart for turen, med ruta for turen, markerte fiskevann, leirplasser mm.»