Spørsmål & svar

Under får du svar på noen av de vanligste spørsmålene vi får om vår tjeneste mapiteasy.no

Nettsiden

Hvilke detaljer kan jeg legge til?

Du kan legge til tekstbokser, linjer, markere områder og punkter. Du kan også velge mellom et svart-hvitt kart, eller et kart i normale navigasjons-farger.

Kan jeg selv velge skala på kartet?

Nei, per idag er alle kartene i 1:50 000, men la oss få høre dersom du har andre ønsker/behov. Vi ser kontinuerlig på å tilpasse funksjonaliteten for våre kunder.

Hvordan deler jeg mitt kart?

I toppen av skjermbildet (etter at du har satt igang designprosessen) har du en mulighet til å vise linken til ditt kart. Denne kan du markere, høyreklikke og kopiere. Send den gjerne til kjente og kjære, eller lagre den slik at du kommer tilbake til ditt kart senere.

Kan jeg lage et kart som er utenfor Norge?

Nei, per idag har vi kun kartdata for Norge og alle områder utenfor Norge blir hvite. Dette er noe vi har planer om å endre på. Gi oss litt tid, så kommer vi dit også.

Hvilke betalings-alternativer finnes?

Per idag tilbyr vi kun betaling med kort, men innen kort tid kan man også bruke Vipps.

Logistikk

Hva koster frakten?

Frakt er GRATIS for alle som oppgir leveringsadresse i Norge eller Sverige. Ønsker du å få kartet levert til andre land, vil kostnaden logistikkoperatøren krever for forsendelsen legges til din totalpris.

Når får jeg kartet i posten?

Bestillingen din sendes umiddelbart til vårt trykkeri. Trykkeriet trykker og sender kartet til deg så snart som mulig etter du har gjennomført bestillingen, og aldri senere enn en uke etter mottatt bestilling. Leveringstid pr. i dag er ca. 2 uker, men lengre leveringstid kan forekomme. Bestill derfor kartet i god tid før du skal på tur.

Mitt kart er blitt skadet i transporten, hva gjør jeg?

Send kartet i retur. Vi hjelper deg når vi mottar returen.

Hvilken transportør blir benyttet?

Det er PostNord som blir benyttet som transportør. Etter bestilling får du informasjon om forsendelsen direkte.

Jeg bor utenfor Sverige, Norge, Danmark og Finland, kan jeg likevel få min ordre sendt hjem til meg?

Nei, per idag kan vi kun tilby leveranse innen Norden. Bruk kontaktskjemaet og la oss vite dersom du syns at vi bør endre på dette!

Produktene

Hvilke produkter tilbyr dere?

Vi tilbyr turkart og veggkart. Turkartene er trykket på et værbestandig materiale. De tåler tøff bruk i naturen og det kan bli vått. Hvis du skal benytte kartet i regnvær eller i et fuktig og værutsatt miljø, anbefaler vi likevel at du benytter en kartmappe. Veggkartene trykkes på et pent materiale og ser eksklusivt ut både med og uten ramme.

Hva mener dere med «veggkart»?

Et pent kart trykket på et flott papir. Kartet trykkes i «stående» papir-retning og har ingen forside. Kartet kan få en overskrift som du tilpasser selv, hvis du ønsker dette. kartene leveres på rull, slik at du slipper brettelinjer.

Hva mener dere med «turkart»?

Med «turkart» menes et kart som er tilpasset til bruk på tur. Kartet har tegnforklaring, forside og bakside og leveres brettet.

Kan man stole på innholdet i kartet?

Det kartgrunnlag et som benyttes leveres av Kartverket og er det samme som blir brukt for å lage tradisjonelle kart. Kunden selv som tilpasser kartet og vi kvalitetssikrer ikke hvert enkelt kart utover dette. Vi utsteder ingen garanti.

Tåler turkartene vann?

Turkartene er trykket på et værbestandig materiale. De tåler tøff bruk i naturen og det kan bli vått. Hvis du skal benytte kartet i regnvær eller i et fuktig og værutsatt miljø, anbefaler vi likevel at du benytter en kartmappe.

Priser

Hvor mye koster kartene?

Vi har valgt å gi en god pris i oppstartfasen for å få testet tjenesten fullt ut. Prisen for et turkart som trykkes på et værbestandig materiale er 498,- Et kart som trykkes på tykkere papir og er ideelt for å henge på veggen er 579,- Disse prisene inkluderer frakt i Norge!

Jeg trenger mer enn en kopi, har dere mengderabatt?

Prisene som oppgis er faste og det gis i utgangspunktet ingen rabatt. Hvis du ønsker et kvantum som er større enn 50 kart, vil vi oppfordre til å kontakte oss i kontaktskjemaet så kan vi kanskje komme til enighet om en rabattert pris.

Support

Jeg trenger hjelp, hvordan kommer jeg i kontakt med support?

Benytt gjerne kontaktskjemaet på forsiden.

Hvordan kan jeg gi tilbakemelding?

Benytt gjerne kontaktskjemaet på forsiden.

Er det åpent kjøp på produktene?

Nei, kartene er kunde-designede og vi kan derfor ikke tilby åpent kjøp.

Har MapItEasy et fysisk butikk?

Nei, MapItEasy eksisterer kun som nettbutikk.