3 tips – Hvordan få påskeminnene til å vare evig?

Påsken er tiden for flotte opplevelser med familie og venner i den varme påskesola. Men hvordan huske når og hvor de hyggeligste stundene var? Det finnes noen hjelpemidler som egner seg godt til nettopp dette formålet.

1. Den klassiske hytteboka

Hyttebok er kanskje den mest vanlige formen for lagring av minner fra påske og andre Det er hyggelig å bla i side på side med minner fra mange år tilbake. Dette er nok også en mye brukt metode i hytter over hele landet.

2. Digital hyttebok

I den digitale tidsalder finnes muligheter for digital lagring av minner i bøtter og spann. Du kan lagre bilder, skrive memoarer, bli automatisk varslet om minner på din telefon osv. osv. Det finnes også flere plattformer eller apper som egner seg brukt som «digital hyttebok». Hvis du er av den litt med digitale typen og ønsker anledning til å søke i minner i tekst- eller bildeform, er dette veien å gå.

3. Veggkart

Hvis du ønsker at minnene dine skal være ekstremt lett tilgjengelige bør de henges på veggen! Et kart det du markerer dine viktigste minner i, eller bare et kart over ditt påskefjell kan bringe frem minner fra flere år tilbake. Dette blir svært visuelt og du får en helt unik veggpryd som ingen andre har maken til.

Nysgjerrig på veggkart? Sjekk ut mapiteasy.no

Ha en fortsatt fortreffelig påske!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *